maanantai 28. tammikuuta 2019

ARKKITEHTI - LOGON JA VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU

Saimme asiakkaaksemme erään vasta aloittavan arkkitehti-firman, joka tarvitsi yritykselleen koko visuaalisen ilmeen.
Yrityksen arvoihin kuuluu korkea laatu, esteettisyys, suunnittelupalvelujen ostamisen helppous ja asiakaslähtöisyys.
Yrityksen tavoitteisiin kuuluu aina tyytyväinen ja loppuun asti palveltu asiakas.
Tutkimme minkälaisia arkkitehtien logot yleensä ovat ja huomattiin logojen olevan melko yksinkertaisia ja fontit "voimakkaita" eli harvemmin logoissa käytetään hentoja ja sieviä fontteja. 

LOGON SUUNNITTELU

Logoon ei yrityksellä ollut mitään erityisiä toiveita, he haluavat logon joka toimii sekä värillisena että värittömänä, ja logon joka toimii pienennettynä ja suurennettuna, printattuna ja koneella. 
Lähdin hakemaan inspiraatiota logoon Pinterestistä.
Koska arkkitehtien logot ovat yleensä erittäin yksinkertaisia, lähdin hakemaan inspiraatioita yksinkertaisista logoista.






Luonnostelin käsin useita eri versioita logosta, ja lähetin kuvat asiakkaalle ja hän valitsi sieltä omat suosikkinsa mitä sitten lähdin jalostamaan eteenpäin. 
Kokeilin koneella erilaisia fonttivaihtoehtoja logoa varten ja laitoin asiakkaalle niistä kuvat.

VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU

Sitten lähdimme suunnittelemaan nettisivujen ja yrityksen visuaalista ilmettä. Värien suhteen asiakkaalle ei ollut erityisiä toiveita, hän halusi että värit olisivat luonnollisia mutta ne saisivat olla myös raikkaita. Ilme saisi olla kodikas.

Lähdimme etsimään erilaisia värivaihtoehtoja värikartoista, ja löysimme useita hyviä vaihtoehtoja joista sitten asiakas voi valita mieleiset.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti