maanantai 21. tammikuuta 2019

TAPAHTUMAJULISTEEN SUUNNITTELU

Tällä viikolla pääsin aloittamaan tapahtumajulisteen suunnittelua. Asiakkaanamme on Someron Syke Ry joka pitää 90 vuotisjuhlat 2020. Alkuun suunnittelin erittäin yksinkertaisen julisteen, jossa tausta oli vihreä ja siinä oikeastaan ainoat yksityiskohdat olivat värikkäät pallot, mutta en ollut yhtään tyytyväinen kyseiseen julisteeseen, joten lähdin etsimään inspiraatiota Pinterestistä 






Muutama pikainen luonnos tapahtumajulisteesta
Pinterestistä löysin useita kivoja ideoita, mutta erityisesti pidin festarityylisistä julisteista joissa oli käytetty paljon värejä ja yksityiskohtia.
Yritin pitää ensimmäisen julisteen kuitenkin vihreän sävyisenä, koska heidän logonsakin on vihreä.

Tapahtumajulisteen ensimmäinen versio
Päätin kokeilla käyttää julisteessa heidän sivuiltaan löytyvää kuvaa, jotta julisteesta saisi mielenkiintoisen näköisen.
Julisteen alalaidasta löytyy myös lyhyt info siitä, mitä Someron Syke Ry tekee.


Tapahtumajulisteen toinen versio
Toisessa versiossa päätin lähteä kokeilemaan jotain vähän räikeämpää, ja itseasiassa tuo pinkki "läiskä" minkä päällä otsikko on, syntyi puoliksi vahingossa mutta pidin siitä miltä se näytti ja lähdin sen pohjalta rakentamaan julistetta. 
Tässä versiossa päätin olla käyttämättä vihreää väriä, ja valitsinkin vihreän sijaan räikeän pinkin/liilan joka tuo heti väriä julisteeseen.

Julisteiden värien arvot

Julisteissa käytetyt fontit





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti