maanantai 11. marraskuuta 2019

SEINÄESILLEPANOJEN TEKEMINEN - BIK BOK

 Seinäesillepanot ovat tärkeä osa myymälöiden myynnin edistämistä. Seiniltä tuotteet näkyvät kauemmas, ja kun tuotteet laitetaan näyttävästi esille seinille, saa houkuteltua asiakkaita ostoksille. 

Seinän yläosaan kannattaa sijoittaa tuotteita, koska ne näkyvät kauas. 


Seinäesillepanoissa kannattaa kiinnittää huomiota kokonaisuuteen, esimerkiksi paidan lähelle voidaan laittaa hame, joka sopii yhteen paidan kanssa, ja näin voidaan inspiroida asiakasta ostamaan koko kokonaisuus, ei vain yhtä tuotetta.

Vaatteiden lisäksi seinille voidaan sijoittaa käyttöyhteystuotteita, esimerkiksi hameiden kanssa sukkahousuja tai farkkujen kanssa vyö. Tällä tavoin saadaan asiakas innostettua ostamaan vaatteiden lisäksi niiden kanssa yhteensopivia asusteita. Seinäesillepano, jossa on väreinä konjakki, musta, vihreä ja musta


Esillepanoissa on tärkeää huomioida, ettei sijoita kahta samanlaista tai samanväristä tuotetta vierekkäin tai allekkain, eli ei esimerkiksi kahta takkia vierekkäin tai kahta mustaa vaatetta allekkain.
Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen miten tuotteet seinällä sijoittelee, ettei laita kahta paksua ja paljon tilaa vievää vaatetta vierekkäin tai kahta pientä paitaa vierekkäin.
Täytyy myös pyrkiä käyttämään kaikki tila seinällä hyödyksi, jotta ei jää isoja koloja vaatteiden väliin.
Juhlaseinäesillepano, jossa väreinä käytetty punertavaa, sinistä ja mustaa.

Seinäesillepanoissa täytyy kiinnittää huomiota myös valaistukseen. Kohdistetuilla valoilla saadaan tuotua tuotteita paremmin esille ja korostettua niiden värejä.
Valaistuksella myös luodaan tunnelmaa liikkeeseen.

Kun lähtee rakentamaan seinäesillepanoja, kannattaa seinälle laittaa aina vain yksi tuote kerrallaan, esimerkiksi isoin koko vaatteesta, jotta voi katsoa sopiiko vaate seinään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti