lauantai 11. toukokuuta 2019

TYÖSSÄOPPIMASSA BIK BOKISSA - MYYMÄLÄN SEINIEN ILMEEN UUSIMINEN

Tällä työssäoppimisviikolla autoin uusien kamppiskuvien ottamisessa, hyväntekeväisyyteen lähtevien vaatteiden pakkaamisessa, asiakkaiden palvemisessa ja koko myymälän seinien ilmeen vaihtamisessa sekä paksujen ja talvisten vaatteiden varastoimisessa.

Iso määrä vaatteita lähti hyväntekeväisyyteen, ja ne täytyi hakea varastosta mihin ne oli pakattu laatikoihin, ja poistaa niistä hälyttimet, jotta vaatteet voitiin pakata rullakoihin jotka lähtivät sitten myymälästä eteenpäin.

Kamppiskuvia varten täytyi liikkeen etuosan seinät ja lattiatelineet laittaa kokonaan uuteen järjestykseen, ja sen jälkeen myös loput myymälän seinät koska myymälästä varastoitiin melkein kaikki talviset/syksyiset vaatteet jotka eivät myy kesäaikaan.
Myös takavarasto täytyi järjestellä kokonaan uudestaan jotta sinne saatiin tilaa myymälästä pois otetuille vaatteille.  Takavarastosta täytyi pakata paljon vanhan sesongin vaatteita pois, jotka vietiin sitten toiseen varastoon säilöön.

Myös kamppanjapöytä piti järjestellä uudestaan, koska se oli jo pitkään ollut samanlainen ja se kaipasi uutta ilmettä, joten sain tehtäväkseni tehdä siihen erään fiiliskuvan pohjalta uuden esillepanon.


Tekemäni kamppispöydän esillepano

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti